اهمیت اینستاگرام

شبکه‌های اجتماعی به بخش لاینفک زندگی انسان امروز تبدیل شده است به گونه ای که می توان آنها را مکان مناسب برای تبلیغات و فروش دانست. یکی از پرطرفدارترین شبکه اجتماعی اینستاگرام است که با میلیون‌ها دنبال‌کننده می‌توان مدعی شد از بهترین‌های حال حاضر به حساب می‌آید. استفاده از اینستاگرام تنها محدود به سرگرمی نمی‌شود و در بسیاری از مواقع جهت انجام معاملات، تبلیغات، بازاریابی و … از این برنامه استفاده می‌شود. اما بررسی و آنالیز میزان موفقیت اینستاگرام کار آسانی نیست به همین دلیل ابزارهایی جهت آنالیز عملکرد پیج‌های اینستاگرام طراحی شده است. با استفاده از این ابزارها می‌توان میزان موفقیت یک صفحه را ارزیابی کرد. نتایج این قبیل آنالیزها در افزایش تعداد فالوئر و در نتیجه اثر بخشی پیج موثر است. در ادامه به معرفی چند ابزار جهت آنالیز عملکرد پیچ می‌پردازیم.

ابزار آنالیز اینستاگرام

ابزارهای آنالیز اینستاگرام

1- Instagram Insights: صفحه افرادی که با هدف تجارت وارد صفحه اینستاگرام شده‌اند را صفحه بیزینسی می‌نامند. این افراد به طور خودکار به این ابزار تحلیلی دسترسی دارند. با استفاده از این ابزار می‌توان به اطلاعاتی همچون مکان قرارگیری فالوورها، پست‌های محبوب، تعداد سرچ‌ها، تعداد منشن‌ها و تعداد دفعاتی که یک پست مشاهده شده است، دسترسی پیدا کرد. همچنین این ابزار امکان مقایسه پست اصلی با پست تبلیغ شده را نیز فراهم کرده است. نتایج این مقایسه می‌تواند به شما کمک کند که بدانید پول پرداخت شده برای تبلیغ مفید بوده است یا خیر.

2- Iconosquare: یکی از ابزارهای رایگان دیگری که جهت آنالیز عملکرد پیچ در اختیار کاربران اینستاگرام قرار گرفته، Iconosquare است. این ابزار برای کسانی که با هدف بازاریابی در اینستاگرام حضور دارند کاربرد دارد. امکانات موجود در این ابزار امکان زمانبندی پست، نظارت بر نظرات کاربران و تحلیل عملکرد صفحه را فراهم کرده است. با استفاده از این ابزار می‌توان هشتگ رقبا را نیز آنالیز کرد. نتایج این آنالیز می‌تواند به بازاریابان کمک کند که مباحث مورد علاقه کاربران را شناسایی و مطابق با آن برای آینده برنامه‌ریزی کنند. بزرگترین حسن این ابزار دوره‌های آموزشی رایگان آن است.

3- Square lovin: این ابزار نتایج آنالیز و تحلیل عملکرد صفحه را به صورت روزانه، ماهانه و سالانه ارائه می‌دهد. همچنین با استفاده از این ابزار می‌توان با بینش و علایق فالوئرها آشنا شد. این آشنایی به نحوه انتخاب پست‌ها کمک می‌کند. از طرف دیگر با این ابزار می‌توان با توجه به تعداد فالوئرهای آنلاین، بهترین زمان برای گذاشتن پست و استوری را تعیین کرد.

4- Crowdfire: این ابزار نیز مختص بازاریابان طراحی شده است و به آنها در زمان‌بندی پست، پیگیری عملکرد و میزان منشن‌ها کمک می‌کند. این ابزار قابلیت پیشنهاد تصاویر و مقالات مرتبط با حوزه فعالیت بازاریابان را دارد که این امر به تولید محتوای جذاب کمک می‌کند. همچنین با استفاده از این ابزار می‌توان عملکرد صفحه را در طولانی مدت آنالیز کرد.

5- Pixlee :Pixlee یکی از ابزارهای رایگان اینستاگرام است که مختص برندهای بزرگ طراحی شده است. این برندها با استفاده از این ابزار می‌توانند گزارش های خود را به دست تمام بازاریابان برسانند. همچنین به برندها در پیدا کردن اینفوئنسرهای معروف و اثرگذار کمک می‌کند.

6- Socialbakers: با استفاده از این ابزار می‌توان به اطلاعات کاربردی همچون پست‌های با بیشترین لایک و کامنت و همچنین فیلترهای پرکاربرد دسترسی پیدا کرد. در این ابزار امکان مقایسه حساب کاربری با رقبا نیز فراهم شده است. اطلاعات حاصل از این مقایسه به صاحب پیج کمک می‌کند تا جایگاه خود را در صنعت شناسایی و برای بهبود آن تلاش کند.

7- Hootsuite: قابلیت این ابزار در زمانبندی پست‌ها، تحلیل عملکرد صفحه، تهیه و سفارش‌سازی گزارش، بررسی عملکرد پست با معیارهای مورد نظر و رتبه‌بندی نظرات کاربران است. همچنین با استفاده از این ابزار امکان ادغام تمام تحلیل‌ها وجود دارد.

8- Union Metrics: این ابزار امکان دسترسی به عملکرد ماهانه پیج را فراهم کرده است. نتایج حاصل از این ابزار برای برنامه‌ریزی‌های کوتاه مدت مفید است.

تحلیل عملکرد پیچ با استفاده از ابزارهای رایگان

آشنایی با امکانات و فضای اینستاگرام بر میزان موفقیت اثرگذار است. بدون شک لازمه بازاریابی و تبلیغ موفق ارائه پست‌ها و استوری‌های تاثیرگذار است. بنابراین استفاده از این ابزارها می‌تواند به بهبود عملکرد صفحات اینستاگرام کمک می‌کند.

 

بیشتر بخوانید:

نحوه حذف کلی دایرکت های اینستاگرام

چگونه می توان به تاریخ ساخت اکانت اینستاگرام پی برد؟