ممبرهای واقعی

ممبر اد اجباری یا ممبر واقعی اجباری :

در این نوع از ممبر افراد بدون اختیار خود به عضویت کانال های مختلف در می آیند اما هنگامی که شخص متوجه عضویت در کانال شود می ‌تواند با اختیار خود کانال را ترک کند و این امکان زیاد است که تعداد ممبران ریزش زیادی داشته باشد . معمولا این نوع از ممبر در مقابل ممبر واقعی اختیاری ، قرار دارد .

طی این روش‌ افراد به واسطه شبکه‌های مجازی غیررسمی و دیگر برنامه‌های موجود به صورت کاملاً زوری و اجباری به عضویت انواع کانال ها و گروه ها در می آیند . این روش یکی از مقرون به صرفه ترین خرید ممبر واقعی به حساب می آید چرا که اعضای کانال بدون هیچ اختیاری عضو می شوند و همه اعضا ، واقعی هستند اما به صورت سایلنت به کانال افزوده می شوند .
از جمله مزایای این روش ، مقرون به صرفه بودن آن به لحاظ اقتصادی است .
اما از معایب آن می توان به ترک کردن نسبی افراد به علت اجباری اد شدنشان و بازدهی کم ، عدم ویوی مناسب به علت سایلنت بودن کانال اشاره نمود .

ممبر نوتیفیکیشن تلگرام :

به این روش ممبر پوش نیز می گویند . بر اساس این روش معمولاً متن دلخواه افراد بر روی گوشی کاربران فرستاده می‌ شود که جایگاه آن در قسمت نوار بالایی گوشی های اندروید است ؛ در نتیجه کاربران با توجه به میل و سلیقه خود بر روی آن کلیک می کنند و وارد کانال می شوند . میزان بازدهی این روش معمولاً بر اساس متن تبلیغی و همچنین نام کانال برآورد می شود .
اگر افراد خواهان تعداد ممبر هستند پیشنهاد می شود از روش های اد اجباری اد اختیاری و یا ممبر فیک استفاده کنند چرا که در چنین روشی جنبه تبلیغاتی کانال بر روی تلفن همراه هوشمند کاربران نسبت به تعداد ممبر بیشتر است و تا حد زیادی می توان آن را با ممبر نوت و ممبر پاپ اپ را یکسان دانست ، اما با تفاوت اندکی ممبر نوت بهتر است .

مزایا ممبرهای واقعی :

داشتن ویوی مناسب
بازدهی نسبتا زیاد
وجود ممبران واقعی

معایب روش نوتیفیکیشن :

ریزش اعضا
قیمت زیاد

ممبر پروکسی :

روش آخری که معمولاً جهت افزایش ممبر واقعی می توان نام برد اد ممبر پروکسی است در این روش معمولاً افراد به عنوان اسپانسر پروکسی شناخته می شوند که در سطر اول صفحه تلگرام به کاربران نمایش داده می شود و اسپانسر حتماً باید هزینه‌ای را پرداخت کند و لازم به ذکر است که افراد می توانند به صورت اختیاری وارد کانال شوند و یا اینکه عضویت در کانال های مختلف که توسط پروکسی معرفی می‌شود را نپذیرند . از مزایای این روش ریزش کم آن است و بازدید ها را نیز افزایش می‌ دهد .

نحوه شناسایی ممبرهای واقعی و فیک :

ممکن است این سوال برای هر شخصی به وجود بیاید که چگونه می‌توانیم ممبرهای فکر و ممبر های واقعی را از یکدیگر تشخیص دهیم و با خیالی راحت وارد یک کانال شویم ، چندین راه وجود دارد که از طریق آن می توان به فکر بودن ممبر ها و یا واقعی بودن آنها پی برد که مهمترین آن ها عبارت است از :

نداشتن ریزش اعضا با ممبرهای واقعی :

از آنجایی که ممبرهای فیک هیچ فعالیتی ندارند باید دقت نمود که در ممبر های فیک هیچ ریزشی وجود ندارد اما در ممبرهای واقعی چون فعالیت انسانی موجود است ممکن است افراد از کانالی خوششان نیاید و آن کانال را ترک کنند .

عدم پاسخ به پیام ارسال شده :

در کانالی که ممبر های فیک وجود دارد وقتی پیامی ارسال شده تعداد بازدید و یا حتی ممکن است پیامی ارسال شده باشد اما چون ممبر ها فیک است از درپاسخ به پستی که ارسال شده هیچ متنی دیده نمی شود .

اختلاف قابل توجه در تعداد اعضا و همچنین میزان بازدید کانال :

این روش یکی از ساده ترین روش های تشخیص ممبر فیک از واقعی به شمار می رود . اگر تعداد اعضای کانال به ۱۰۰ هزار نفر رسیده باشد و در مقابل تعداد بازدید از پست‌ ها کم باشد ، می‌توان تشخیص داد که اعضای کانال بیشتر فیک می باشند .

سخن پایانی:

مهمترین نکته در کسب و کارهای مجازی در تلگرام داشتن ممبر واقعی است و نباید سمت ممبر فیک بروید ، چون ممبر فیک نمیتواند کانال یا گروه شما حمایت کند و کسب و کار شما شکست میخورد.