هدف تلگرام
کلمه فضای مجازی (gber space) در سال 1948 توسط نوربرت ویز خلق گردید .
در گذشته نگاه افراد به فضای مجازی در حد اتصال یک سیستم کامپیوتری به اینترنت بود اما هم اکنون دسترسی عموم به این گونه فضا ها سهل تر گشته است .
دیوید بل درباره ی فضای مجازی ( سال 2001 ) می گوید : فضای مجازی علاوه بر دارا بودن مجموعه ای از سخت افزار ها شامل شبکه ای برای داد و ستد نمودن عقیده ها و باور ها می باشد .
نام فضای مجازی را اولین بار ویلیام گیبسون در رمان نورومانسر (سال 1984) بیان نمود .
عصر استفاده از فضای مجازی پس از پایان جنگ جهانی دوم و با به وجود آمدن موج فناوری های تازه کامپیوتری به صورت اولیه و ابتدایی به واقعیت پیوست .
با ایجاد شدن فرهنگ مجازی به مرور زمان فرهنگ های مجازی کوچک و جزئی هم حاضر گشتند و هم چنین شبکه های مجازی و آنلاین خرده فرهنگ هایی را حاصل نمودند .
بل می گوید : فرهنگ مجازی ساخته ی فضای مجازی می باشد .
هدف تلگرام در برقرار ارتباط موثر
کلمه های حاصل شده بر روی صفحه ی سیستم کامپیوتر ، سبب به وجود آمدن شبکه ها می شود .
هویت ها به وسیله شبکه های مجازی فرهنگ ویژه تعریف می کردند و یکی از خصوصیت های بارز این هویت ها انعطاف پذیر بودن و فریبندگی است .
برای اولین بار مفهوم شبکه های مجازی با قالب و شکلی تازه در سال 1960 در دانشگاه ایلینویز در ایالت متحده آمریکا بیان شد .
در سال 1997 سایت شبکه اجتماعی اینترنتی برای اولین بار ایجاد گردید که در آن مخاطب های توانایی تشکیل پروفایل را داشتند .
رشد قارچ گونه ی وب سایت های شبکه های اجتماعی در محیط اینترنت نتیجه ی توسعه ی تجارت در وب سایت های اجتماعی (سال 2002) می باشد که شبکه های اجتماعی فرنداستر و اورکات محصول این امر می باشد .
در سال 2004 بیشترین کاربرد ها متعلق به سایت های شبکه اجتماعی فرنداستر با 7 میلیون و مای اسپیس با 2 میلیون کاربر بود .
در همین بود که مارک زاکربرگ سایت اجتماعی فیس بوک را افتتاح کرد .
در سال 2006 شاهد فزونی بی شمار کاربر ها و مشاهده کنندگان وب سایت های شبکه های اجتماعی هستیم و همچنین در این سال استفاده عموم مردم از فیس بوک بلامانع شد به علت این که در 2 سال پیش از این شبکه تنها به عنوان پایلوت در دانشگاه هاروارد کمک گرفته می شد .
البته در طول این سال ها توییتر در این حیطه مشغول به فعالیت در وب سایت های اجتماعی شد .
شبکه های اجتماعی اینترنتی ساختاری اجتماعی دارند و بر سرویس های وب متکی می باشند و هم چنین این شبکه ی بزرگ فردی (توسط یک فرد) یا سازمانی (توسط چندین فرد) هستند .
هدف تلگرام در برقرار ارتباط موثر
شبکه های اجتماعی اینترنتی که برای کاربرد های عادی و غیر بازرگانی هستند اصولا در دنیای مجازی جای می گیرند و مردم در آن به ایجاد نمودن تعامل و ارتباط ها بین خویش و مخاطب هایشان در زمینه های مشترک گام بر می دارند .
شبکه اجتماعی تلگرام : یک اپ ویژه و به خصوص می باشد که شتاب و امنیت بالایی دارد به همین خاطر است که مخاطب های بسیار زیادی را جذب خود کرده است .
برقراری ارتباط به صورت چند سویه
گروه های تلگرامی یکی از اصلی ترین و پر کاربرد ترین قسمت های این شبکه می باشد و این گروه ها طوری هستند که اعضا با پیوستن به این گروه ها توانایی برقراری ارتباط به صورت چند سویه با دیگران را دارا می باشند .
1: گروه های تلگرامی در ابتدا ، 200 عضو را در خود جای می دادند ؛ ولی تلگرام در نسخه های بعدی و پیشرفته تر توانایی جای دادن کاربر ها را از 200 عضو به 500 و پس از آن به 5000 نفر رساند و گروه ها از حالت عادی به سوپر گروه ها تبدیل شدند که در این گروه ها مدیران توانایی سنجاق کردن پیام ها (اطلاعیه در بالای گروه) را دارند .
2: بخش دیگر تلگرام که امکان ارتباط یک سویه را فراهم می کند ، کانال است . این قسمت از تلگرام توسط مدیران اداره می شود و آن ها پست های مورد نظر خود را در آن بار گذاری می کنند و این کانال ها می تواند به صورت عمومی و یا خصوصی باشند .
3: یکی دیگر از جالب ترین قسمت های تلگرام ، بخش تماس های صوتی و تصویری است که بسیار مورد توجه کاربران آن قرار گرفت .
4: چت محرمانه بخش دیگر تلگرام است که امکان رمز گذاری دوسویه وجود دارد و این پیام ها با سرویس MTProto رمز گذاری می شود .