افزایش ممبر در تلگرام
1: از گروه های تبلیغاتی رایگان برای تبلیغات خود استفاده کنید: تعداد خیلی زیادی گروه و سوپر گروه در تلگرام وجود دارد که فقط برای تبلیغات ساخته شده اند و معمولا شرط گذاشتن پست در این گروه ها اد کردن یا عضو کردن چند نفر است و بعد از آن شما میتوانید تبلیغ کانال خود را که شامل لوگو و عنوان کانال تلگرامی میباشد در آن گروه یا سوپر گروه ها بگذارید.
حتما بهترین خصوصیات منحصر به فرد کانال خود را در بنر تبلیغاتی خود استفاده کنید و بر روی آن بسیار وقت بگذارید. نکته دیگر اینکه به تعداد ویو و بازدید این گروه ها دقت کنید چون علاوه بر تعداد عضو و ممبر خیلی مهم است که چه تعداد نفری این بنر تبلیغاتی شما رو مشاهده میکنند و ازش استفاده میکنند.
بهترین راهکار ها برای افزایش ممبر در تلگرام
1: تبادل با دیگر کانال های تلگرامی هم گروه یا متنوع :
تبادل با دیگر کانال های تلگرامی که میتونن هم گروه با مطالب شما باشد یا اینکه صالا متنوع باشن، یکی از بهترین و کم هزینه ترین راه ها برای تبلیغات کانال تلگرامی شما میباشد و البته از روش شماره 4 مطمئنا بهتر جواب می دهد و بازدهی بیشتری دارد. البته به هیچ عنوان توصیه نمیکنم که در تبادل افراط به خرج بدین و مدام تبادل کنید با دیگر کانال ها زیرا تبادل ها پی درپی مخاطب و ممبر های کانال تلگرامی شما رو اذیت میکند و باعث فراری شدن اون میشه .
پس برای تبادل با سایر کانال های تلگرامی تایم و زمان مشخصی را در نظر بگیرید تا مخاطب شما خسته و آزرده نشود و از کانال شما فرار نکند به دلیل تبادل زیاد. همچنان خیلی مهم است که کانالی تلگرامی را انتخاب کنید که تعداد بازدید و ویو آن بالا باشد. پس به تعداد ممبر و عضو نگاه نکنید و به تعداد ویو و بازدید توجه داشته باشید.
3: یکی دیگر از نکاتی که باید به آن توجه کنید و دقت کافی را بکنید این است که پس و مطلبی که در کانال خود می گذاریم نباید خیلی طولانی و طومار مانند باشد. چون مخاطب بدون خواندن و توجه. به میانه آن را رد میکند و وقتی بیشتر پست های شما به این گونه باشد یعنی کشک و مخاطبی که هیچ فعالیتی ندارد و پست های شما را اصلا نمی خواند. دلیل اش هم این است که اولا خیلی ها وقت و حوصله خواندن مطالب و پست های طولانی را ندارد و از آن رد میشوند ثانیا صفحه گوشی مخاطب بسیار کوچک است و متنی کوچک چند صفحه به نظر میاید.
برخی از معایب تلگرام
از معایب تلگرام میتوان گفت که این برنامه معایب زیادی ندارد ،و شاید بتوان گفت انتقادی که از این برنامه می شود دورشدن از افراد از همدیگر و کم شدن دورهمی ها و کانون های خانوادگی ،کم شدن حریم خصوصی اشخاص به دلیل منتشر شدن اخبار مختلف و انتشار خبرهای نادرست و همچنین ساختن حاشیه برای اشخاص می باشد.
افزایش ممبر در تلگرام
تا کنون بسیاری از افراد برایشان سوالی پیشآمده است که منبع درآمد از برنامه Telegram چه می باشد و از کجا منبع درآمدی خود را تامین میکند و باید پاسخ را بگوییم که این پیام رسان سودی ندارد.تعدادی هم با ادعای اینکه دولت ها با حمایت مالی که از این اپلیکیشن و سازندگانش انجام می دهد اطلاعات رد و بدل شده بین کاربران را در قبالش دریافت میکنند.
هرچند «پاول دورف» با رد کردن قاطع این شایعه گفت:تلگرام بی هیچ وجه سود مالی نداشته و نخواهد داشت و همچنین این اپلیکیشن نه سرمایه گذاری دارد و هرگز به هیچ قیمتی به فروش نمی رسد و نخواهد رسید.طبق گفتهی «پاول دورف»شرکت هایی با پیشنهاد هزینه خرید ۳و تا ۵میلیارد دلار به او داده اند،ولی این اتفاق نخواهد افتاد.
طبق گفته های او منبع درآمدی این پیام رسان کمک مالی کاربران آن دارند و همانطور کمک های بلاعوض می باشد.از دیگر قابلیت های این اپلیکیشن گروه است ک با ساخت گروه در تلگرام افراد می توانند با یکدیگر به گفتگو بپردازند و البته در اوایل محدودیت تعداد اعضاء ۲۰۰نفر بوده است ولی در به روزرسانی های بعد این تعداد افزایش و اکنون با تعداد ۲۰۰هزار نفر رسیده که این چنین گروه هایی سوپر گروه نامیده می شوند.
قابلیت دیگر بنام ربات است که از نقاط قوت این اپلیکیشن امکان طراحی کردن این ربات های مختلف می باشد ک درسال ۲۰۱۵در ماه ژوئن شرکت تلگرام به کاربران خود اجازه داد که با ساخت ربات نیازشان را برطرف نمایند.